Menu Sluiten

Ton v.d. Poll ongenaakbaar tijdens VW 3-banden 2e klasse

Zoals gebruikelijk begint het nieuwe seizoen met 3-banden. In ons clubgebouw werd in het weekend van 23, 24 & 25 augustus j.l. de voorwedstrijden 3-banden 2e klasse gehouden. Onder leiding van onze wedstrijdleider Piet v.d. Ree deden er ditmaal 3 clubgenoten mee, waaronder Ton v.d. Poll, Heinz Brand en Danny Sam-Sin. Laatstgenoemde had zich eigenlijk niet ingeschreven, maar was bereid om in te vallen voor zijn vader Roy, om zodoende te voorkomen dat iedereen met een hang partij te maken zou krijgen.

Al op vrijdagavond werd een ding duidelijk, onze clubgenoten waren alle drie in goede vorm. Tot groot ongenoegen van sommige tegenstanders, maar helaas voor hun, ook op zaterdag en zondag bleven onze jongens prima presteren.

Ton van de Poll produceerde weer de gebruikelijke losse banders, Heinz bleef herhalen dat hij nooit 3-banden speelde, maar ging elke keer in een redelijk aantal beurten uit. Dan hebben we Danny, stoïcijns en creativiteit zorgde voor mooie caramboles.

Dan hebben we onze tegenstanders, Willem de Bruin was te veel bezig zichzelf te overtuigen dat hij slecht speelde. Martin v.d. Ven kwam dit weekend niet in zijn spel, maar ach, als het met Libre en bandstoten maar goed gaat ….

Blijft over als niet Kralinger, Koos de Voogt, die was de enige die zich tegen dit geweld van Kralingen redelijk staande wist te houden, want zijn eind gemiddelde was vrij goed. Misschien kwam dat wel, omdat voor hem nog twee toeschouwers kwamen om hem aan te moedigen

Behalve Arno de Leest is er van onze eigen vereniging helaas niemand komen kijken om onze clubgenoten aan te moedigen. Maar goed, hopelijk is dat iets wat in de toekomst gaat veranderen.

Rest ons verder alleen nog de uitslag die hieronder te vinden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.